Onze visie

In een moderne wereld als de onze is een individuele aanpak meer dan ooit een noodzaak.

We verdwijnen in allerlei regels, wetten en voorschriften en in de dagdagelijkse drukte staan we weinig tot niet stil bij de algemeenheid in al deze zaken.

Tot er een conflict of een belangrijke mijlpaal aankomt, dan vallen we terug op de "standaard" en merken we dat die helemaal niet bij onze gedachtengang of onze eigen visie past. Dat het allemaal niet zo zwart/wit is en dat de ouderwetse, harde en rechtlijnige aanpak gewoon niet meer van deze tijd is.


Bij BR Consilium is dat het grootste besef, alles heeft een ziel, achter alles schuilt een individu en een mening.

Wij helpen die stem spreken door het een combinatie van ervaring, expertise en communicatietechnieken.

Naast het spreken, is ook luisteren een kritiek punt, want vaak horen we het wel, maar luisteren niet echt.
Zet een onduidelijke spreker en een interpreterende luisteraar samen en je hebt onbegrip met vaak een conflict als resultaat.

Wij geloven er stellig in dat er altijd een gemeenschappelijk punt is die kan verbinding maken en een oplossing kan bieden waar elke partij achter staat.


Waar vroeger - en nu nog te vaak - de focus lag op winnen en verliezen, helpen wij u zoeken naar de oplossing die een win-win gevoel biedt.

Een goed overwogen oplossing waar iedereen achter staat en die geen schade toebrengt op de langere termijn, zowel bij privé als professionele situaties.


Wij zijn continu bezig met persoonlijke en professionele ontwikkeling om zo een kwalitatieve en langdurige relatie op te bouwen met onze klanten.

BR Consilium heeft als basiswaarden; gelijkheid, open minded en out of the box denken, geloven in wat je doet en respect voor iedereen.

Wij geloven volkomen in de mogelijkheden die wij faciliteren en staan garant voor een professionele, discrete en respectvolle aanpak van eender welke situatie.


Uiteraard zijn wij gebonden aan de deontologie van de erkende bemiddelaars en volgen wij eveneens de deontologie van de accountants & financiële experts.