TARIEVEN BEMIDDELING


Ons eerste contact is steeds een  intakegesprek.

Hiervoor vragen wij €50,00 per sessie, per partij.


Tijdens dit gesprek leggen we het bemiddelingtraject uit, luisteren we naar de op te lossen situate, bekijken we samen de mogelijkheden en stellen we een - bij wet verplicht - bemiddelingsprotocol op om de bemiddeling voort te zetten.


Vanaf dan, hanteren wij een transparante en duidelijke prijs van €70,00 per sessie, per partij.

De sessies duren gemiddeld 1u - 1u15 en hoeveel sessies er exact nodig zijn hangt af van de partijen.


Wij rekenen nooit extra kosten voor administratie, dossieropmaak,...
Indien u - als partijen - een andere verdeling in gedachten heeft dan de gangbare evenredige verdeling kan dit besproken worden tijdens het intakegesprek en zo opgenomen worden in het bemiddelingsprotocol.


Homologatie van uw dossier kost éénmalig €150,00, verdeeld door alle partijen. (excl. eventuele gerechtskosten)


Alle facturen worden steeds bezorgd op persoonlijke naam voor het deel waarvoor overeengekomen werd.


Bij vragen, aarzel niet ons te contacteren.
Net als andere gerechtelijke procedures kunnen bemiddelingen worden opgenomen in de dekking van uw verzekering voor rechtsbijstand. Contacteer hiervoor uw verzekeraar.


Indien & of meerdere partijen de kosten niet kunnen betalen, kunnen zij zich volledig of gedeeltelijk laten bijstaan door een erkend bemiddelaar. Via een justitiehuis of bureau voor juridische bijstand (pro deo) kan u nagaan als u recht hebt een gedeeltelijke of volledige kosteloze bijstand.

Voor alle activiteiten die niet bemiddeling-gerelateerd zijn maken wij graag een duidelijke en transparante prijsopgave na een eerste contact.